Over ons


Alle lessen zijn competentie gericht. Het gericht werken op de eigen kwaliteit, capaciteit en kunnen. Hierdoor een zeker, vertrouwd en rustig gevoel creëren voor jezelf!


Over onze lessen

Weerbaarheidstraining/kickboksen jeugd

Ben je onzeker, wordt je gepest, heb je energie over of zoek je gewoon een uitdagende sport? Start met onze weerbaarheidstraining speciaal voor jou, leer je eigen grenzen en dat van anderen kennen en verleggen. Verschillende gesplitste lessen in de Middag/avond. 4 t/m 10 jaar, 10 t/m 17 jaar.

Kickboksen voor volwassenen

Op zoek naar een uitdaging in een vecht of verdedigingssport en een sterke conditie? Leer op een ontspannen en leuke wijze Kickboksen, met respect en vertrouwen. Leren van en met elkaar op een serieuze en vertrouwde wijze. Vanaf 18 jaar.

Weerbaarheid /conditie training voor volwassenen

Doe mee met onze krachtige en uitdagende lessen, leer bruikbare technieken, coördinatie en concentratie en krijg een superconditie!

Persoonlijke training. P.T.

Zit je hoofd weleens vol? Laat jezelf helemaal gaan, maak je hoofd en lichaam helemaal leeg. Ontlaad jezelf van alle dagelijkse beslommeringen. Of gebruik een luisterend oor, het kan allemaal met onze 1 op 1 training. Met onze 1 op 1 training heb je zelf alle touwtjes in handen. Hoe en wat jij wilt, zoals het bij jou past.
Inschrijven